Laat Nieuwsgrazer het actuele nieuws zoeken

Media

Grondnieuws.nl (8860)
Grondnieuws.nl - Nederlandse grond in het nieuws. Blijf op de hoogte en geef je mening over de laatste geografische ontwikkelingen in Nederland! Tevens columns, fotoverslagen en planologen aan het woord.

Levende Have (11304)
Levende Have is het enige onafhankelijke tijdschrift voor particulieren die voor de hobby schapen, geiten, koeien, varkens, pluimvee, ponys, ezels, en parkdieren houden. Op 4 oktober 2003 verschijnt het eerste nummer. Vraag hier alvast een gratis proefexemplaar aan, of een proefabonnement met twee gratis nummers.

NatuurlijkPaarden.nl (2841)
NatuurlijkPaarden.nl is een blog en online community over alles dat met natuurlijk paarden houden te maken heeft. Vanuit mijn passie voor gelukkige en gezonde paarden deel ik mijn kennis en ervaringen.

Nieuwe Koeien Bladenmakers (11738)
Uw weg naar de media. Van persbericht tot compleet blad.

NieuwsUit.com | Het laatste belangrijkste nieuws uit binnen-en buitenland (2325)
Snel en betrouwbaar nieuws uit Nederland en buitenland. Uitgebreid nieuws uit wetenschap, techniek en gezondheid. Grappige columns actualiteiten.

Melkquotum

Lto Melkloket (24408)
Dagelijkse melkquotum notering

Quotum.nu (13011)
Quotum.nu : De grootste onafhankelijke melkquotum marktplaats Quotum.nu is een onafhankelijke marktplaats voor melkquotum. Quotum.nu biedt aanbieders en zoekers de mogelijkheid om elkaar te vinden

Melkveehouderij

agrarische web-shop voor rundvee en schapenhouderij (10782)
Prolako is een online web-shop voor de rundvee en schapen houderij . met O.A. diergeneesmiddelen ongediertebestrijding en afrastering. met elke maand aanbiedingen.

Agri Food (8768)
Natuuradviesbureau Nijhof is een GPM gecertificeerd bedrijf, dat o.a. natuurlijke aanvullende diervoeders voor de Agrarische sector ontwikkelt en op de markt brengt. Het assortiment produkten dat ons bedrijf op de markt brengt levert voor iedere gebruiker een hoger rendement op met een lagere kostprijs.(Agri Food)

Anna Hoeve een kennismaking met de moderne melkveehouderij (10361)
De Anna Hoeve, in 1996 verrees het nieuwe bedrijf van de familie Van wylick. Een compleet nieuwe melkveehouderij. Met volop aandacht voor milieu en dierwelzijn. Het levende bewijs, dat moderne agricultuur zich prima kan verstaan met natuurlijk omstandigheden.

emigratie landbouw duitsland (9148)
Wij zijn een emigratiebegeleidingskantoor vlak over de grens bij Duitsland en wij zoeken een passend bedrijf voor de Nederlandse boer in Duitsland en begeleiden het gehele proces van A tot Z

Fopma.com (9572)
Site over het melkveebedrijf van de Familie Fopma

Hooibouwmachines (9362)
Deze site bied meer dan 200 gebruikte hooibouwmachines.

Hurkmans ET totaalconcept embryotransplantatie (8014)
Hurkmans ET is een EU-erkend ET Team voor Rundvee. Dienstenpakket omvat: embryotransplantatie,bedrijfsbegeleiding en advisering,op het gebied van ET en fokkerij.

Kees' Koestal (11094)
Surftips naar andere koeien sites en zelfgemaakte pagina's, ondermeer rassen, afstamming en top10's van stieren.

koeienmelkers.nl (4536)
koeienmelkers.nl

Melkveebedrijf Keur Holsteins (9280)
Site over ons mondern melkveebedrijf Keur Holsteins van Marecl Heylen te Geel (België)

Melkveehouderij van Roomen (8166)
Gespecialiseerd melkveebedrijf in de gemeente Leusden. Wij mogen ca. 120 melkkoeien houden met beijbehorend jongvee.

Melkveehouderij van Roomen en webdesign (8229)
Melkveehouderij van Roomen melkt ca. 100 koeien. Daarnaast maak ik professionele websites voor een betaalbare prijs.

schonenberg holsteins (11224)
melkveebedrijf en fokveehandel. Ook voor uw vee......

Welkom bij Konijn-Holsteins te St. Maartensbrug (9672)
Welkom bij Konijn-Holsteins te St. Maartensbrug, ontdek de moderne melkveehouderij

Mest en Energie

Biogasinstallaties met het hoogste rendement (8351)
Alles over de best renderende biogasinstallaties op maisadvies.nl

Demodagen Mest en Energie 2005 (10037)
DLV organiseert in samenwerking met PPO en ASG op woensdag 24 en donderdag 25 augustus de landelijke demodagen Mest en Energie 2005. Hoofdthema's van deze dagen zijn; biogas, energiegewassen en bemesting. Er zullen vele demonstraties gehouden worden, u kunt demovelden bekijken, en er is een infobeurs. De demodagen worden gehouden op het terrein van de ASG (voorheen PV) in Lelystad.

Natuur & Milieu

Afvalcontainer huren (6622)
Goedkoop en simpel uw afvalcontainer huren bij ContainerWebShop.nl

Aquarium (6373)
Dierenspeciaalzaak Guppy uit Ede is ondermeer gespecialiseerd in Trofis Aquaria en biedt deze aan in de webshop.

bodem en asbestonderzoek (8513)
boden en asbestonderzoek

Bodemnieuws.nl (9565)
Op de website www.bodemnieuws.nl wordt dagelijks een overzicht gegeven van het bodemnieuws (landelijk en regionaal). Verder zijn op de site een agenda met evenementen en cursussen, links, vacatures en een forum te vinden. Bodemnieuws.nl bestaat uit 2 onderdelen. De website Bodemnieuws.nl die dagelijks wordt ververst en de Bodemnieuwsbrief die 2-wekelijks gratis aan de abonnees wordt gestuurd.

Ditisbiotechnologie.nl (6951)
Informatie over landbouw en biotechnologie

GroenPortaal (7975)
Website voor professionals in natuur, milieu en landschap. Dagelijks bijgewerkt nieuwsoverzicht, agenda en GroenGids met honderden groene webadressen.

jachtforum (9984)
discussie- en informatieplatform voor weidelijke jagers

Jane Goodall Instituut Nederland (11162)
Het Jane Goodall Instituut, richt zich op natuuronderzoek en -bescherming en op het welzijn van dieren in het algemeen en chimpansees in het bijzonder. Daarnaast heeft het Jane Goodall Instituut zich ten doel gesteld om kennis en ervaring op het gebied van natuurbescherming met alle mensen te delen, jong en oud, overal ter wereld.

Natuurkalender.nl (9061)
De Natuurkalender is een waarnemingsprogramma dat ecologische veranderingen in beeld wil brengen. Hiervoor kijken we naar de timing van de natuur in relatie tot het klimaat

Piekobello Tuinontwerp (7427)
Ingrid Piek van Piekobello Tuinontwerp voor een natuurvriendelijk tuinontwerp en/of beplantingsplan

Piekobello Tuinontwerp (6815)
Piekobello Tuinontwerp uit Den Haag voor een natuurvriendelijk tuinontwerp aan de hand van uw wensen. Ook kunnen wij er voor zorgen dat het tuinontwerp aan kindvriendelijk eisen voldoet.

Piekobello Tuinontwerp (6101)
Piekobello Tuinontwerp uit Den Haag voor een natuurvriendelijk tuinontwerp en/of beplantingsplan.

Regelink Ecologisch onderzoek (7813)
Regelink ecologisch onderzoek is gespecialiseerd in inventarisatie, advisering en onderzoek naar (kleine) zoogdieren. Het uitvoeren van grootschalige muizen onderzoeken en zenderprojecten met vleermuizen behoren tot de mogelijkheden.

Sikkes Faunabeheer (7951)
Vakkundig en onafhankelijk. Voor een betrouwbare inventarisatie. Een deskundig beheersplan. En een solide uitvoering van uw faunabeheer, van alle in Nederland voorkomende fauna.

Stichting Behoud de Eemvallei (10107)
Nieuws over het buitengebied de Eemvallei welk deel uitmaakt van de gemeenten Blaricum,Eemnes,Baarn,Soest, Amersfoort, Bunschoten, Hoogland,Eembrugge,Eemdijk, Spakenburg, Bunschoten,Bunschoten-Spakenburg. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen,wetenswaardigheden en andere zaken die zich afspelen met betrekking tot dit mooie natuurgebied waar de rivier de Eem zich doorheen slingert.

VZW Zwerfkat in Nood II (9780)
VZW Zwerfkat in Nood II is een non-profit organisatie in Belgisch Limburg. Zij vangt zwerfkatjes op in tijdelijke opvanggezinnen. Van daaruit worden goede definitieve tehuizen voor hen gezocht. Jaarlijks vangen zij 250 katten op.

natuurgenezing dieren

Adviespraktijk veterinaire natuurgeneeskunde Carla Aarts (8526)
Natuurgeneeskunde voor dieren. Diverse natuurgeneeskundige therapieën voor huisdieren en landbouw(huis)dieren. Voor zowel (chronische) fysieke klachten als probleemgedrag

Dierenpraktijk Arna Janssen-Natuurgeneeskunde voor Dieren (8726)
Natuurgeneeskunde voor dieren. De veterinaire natuurgeneeskunde kan veel doen bij (chronische) aandoeningen, probleemgedrag, ziektepreventie.

Kippenseks.be (8926)
Kippenseks? Met kippenseks.be wil Velt een nieuw kanaal creëren waarlangs mensen die hun kippen op een duurzame manier houden aan dieren geraken. Velt kwam op het idee doordat er in Seizoenen, het tijdschrift van Velt, regelmatig zoekertjes verschijnen van leden met duurzaam gehouden kippen die op zoek zijn naar andere liefhebbers (liefst uit hun regio) met milieuvriendelijke kippen. Met deze website vinden deze en andere mensen elkaar gemakkelijker.

Narural Animal Consulting (10238)
Het doel van Natural Animal Consulting is het geven van adviezen, voorlichting, en workshops omtrent natuurgeneeskunde, vaccinaties, voeding, opleidingen, voor en over dieren. Aan een ieder die hier interesse in heeft. Voorts werken wij nauw samen met andere instanties die opkomen voor dieren.

Paardensport

Belgisch Lipizzaner stamboek (10789)
Officiële website van het Belgisch Lipizzaner stamboek. Promotie en informatie over het Lipizzaner ras.

bonhorse (9218)
verkoop van outlet ruitersportartikelen

De Bonte Hoeve (11607)
Paradijs voor oude, jonge en geblesseerde paarden!

De Brinkhoeve (10205)
De Brinkhoeve Export of Dutch Warmblood Horses

Dressuurstal Schreven B.V. (8491)
Informatie over Dressuurstal Schreven B.V.

Een schilderij van uw paard? (8713)
Art Solution is specialist in het schilderen van paardenportretten in olieverf. 100% handgeschilderd en betaalbaar. Ook voor moderne kunst, reproducties, portretten en andere schilderijen van foto's.

Equihof Ruitershop (9737)
Natural lifestyle for Horse & Rider Het plezier van het paard staat bij ons voorop!

EquiNatura (9180)
Wij zijn een kleine afriching,- en trainingsstal in het noorden van het land. Wij scholen, trainen en corrigeren paarden en pony's op een natuurlijk respectvolle wijze. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor cursussen en lessen. Voor meer informatie, kijk eens op onze website.

EquiNatura (8694)
Natuurlijk Paardrijden voor iedereen. Tevens voor het oplossen van gedragsproblemen bij paarden en diverse cursussen.

EQUINE ESSENTIALS VOOR BETERE PRESTATIES VAN UW PAARD.. (10560)
EINDELIJK IN NEDERLAND VERKRIJGBAAR… Equine Essentials is speciaal ontwikkeld voor een betere gezondheid bij paarden; het helpt om stress bij paarden te voorkomen en waardoor er ook betere prestaties worden verkregen bij o.a renpaarden en andere sportpaarden. Wij zijn de enige in Nederland die Equine Essentials van Tahitian Noni , in Europa kunnen leveren en zijn hiervoor officieel gecertificeerd Equine Essentials; EEN BUITENGEWONE 100% NATUURLIJKE VOEDINGSSUPPLEMENT VOOR PAARDEN… Zie uitgebreide informatie op WWW.NONIMORINDA.NL

Gebitsverzorging paarden - Kristof Verschuere (10978)
Het gebit van een paard is niet alleen van wezenlijk belang voor het paard zelf, ook u ondervindt de gevolgen van een goed of slecht onderhouden paardengebit. Alle info is op deze website te vinden. Ik kom bij U aan huis over het ganse land.

Gelders Paard Internationaal (9768)
Internationale sportprestaties en Gelderse pedigree.

Gratis Paardentips Magazine (9590)
Wil jij gratis twee keer per maand nuttige tips en informatie over paarden in je mailbox??? Kijk dan zeker eens op onze site!

Happyhorsedeal Elke week een topdeal (4961)
Happyhorsedeal ruitersport Deals voor paard, pony, stal en ruiter! Van leren rijlaarzen op maat tot rijbroeken , van zadels tot peesbescherming. Grote kortingen en aanbiedingen. Elke week een topdeal, die je niet mag missen!

Hippischcentrum.nl (9914)
Een paardenportal, waar u alle informatie kan vinden over de paardensport. Tevens de mogelijkheid tot (ver)kopen van paarden.

Hippoplaza de informatieve paarden site (9781)
Hippoplaza de informatieve paarden site. Geen links maar directe informatie over paarden

Hippoplaza.nl verzamelde het hippisch nieuws voor u (9315)
Hippoplaza.nl verzamelde het hippisch nieuws voor u. Dagelijks het belangrijkste paarden nieuws uit alle belangrijke kranten

hoefproblemen bij paarden (9838)
Een informatieve site over alle hoefproblemen bij paarden.

HorseGuide.nl, de online Paardengids (12751)
HorseGuide.nl is een online bedrijven gids voor de paarden branche. Hier vind u informatie over en adressen van bedrijven, verenigingen, stamboeken en nog veel meer. Tevens kunt u al uw paarden gerelateerde spullen aanbieden op onze marktplaats.

HorsUs (9077)
HorUs.nl is voor iedereen die iets met met paarden heeft. Het is dé plek waar paardenliefhebbers elkaar ontmoeten. Op HorsUs.nl ontmoet je nationale- en internationale sterren uit de paardenwereld waaronder; Anky van Grunsven, Jeroen Dubbeldam; IJsbrand Chardon, Tim Lips, Rieky Young en Roos Slottje.

Konikpaarden in Nederland (9419)
De website over Konikpaarden, de wilde paarden die in veel natuurgebieden in Nederland lopen.

Konikpaarden in Nederland (8779)
De website over Konikpaarden, de wilde paarden die in de meeste natuurgebieden in Nederland leven

Lingua taalcursus Spaans en paardrijlessen (9201)
Taalcursus Spaans in combinatie met paardrijlessen in de Sierra Nevada, Granada.

Manege Zonneveld in Baarn (9252)
Manege en Pensionstal Zonneveld in Baarn

Maral Arabians & Van Nihenhoven New Forest pony's (10914)
Stoeterij van Arabische volbloedpaarden, New Forest pony's met alg. informatie, nieuwtjes, fokmerries, veulens, foto's, verkoop etc.

Natuurlijk dieren genezen (8801)
Lichamelijke, geestelijke, emotionele en gedragsproblemen van dieren worden op een holistische werkwijze opgelost. Praktijkverhalen, cursussen, tips voor paarden/ honden en nog vele andere wetenswaardigheden vind je op mijn uitgebreide website: www.natuurlijkdierengenezen.nl of bel Mirjam Diepenbrock, 06 - 505 77 516.

Paarden en Meer (10677)
Site over paarden voor zowel informatie als amusement. Je vindt hier niet alleen de meest gangbare dingen.

Paarden tekeningen (10532)
Op mijn site kun je een deel van mijn werk vinden. Veel dierentekeningen, ook van paarden. Als je wilt kan ik in opdracht een tekening van je lievelingspaard maken. Kijk voor meer info, voorbeelden en prijzen maar eens op de site.

Paardenexpert (13285)
De onafhankelijke paardenmarkt op internet. Paardenexpert is de verzamelplaats voor iedereen die een paard en pony willen kopen en of verkopen. Dankzij duidelijke rubrieken en een uitgebreid zoek systeem is het gemakkelijk om specifieke paarden te zoeken. Als portaal is Paardenexpert geheel onafhankelijk, bij alle paarden op Paardenexpert zijn de eigenaren duidelijk vermeld.inclusief foto's en video's.

Paardenexpert (12690)
De verzamelplaats van kopers en verkopers van paarden en pony's in de Benelux, met een engelstalige website www.Dutchhorsetrader.com.

Paardenexpert (11932)
De onafhankelijke paardenmarkt op internet. Paardenexpert is de verzamelplaats voor iedereen die een paard of pony wil kopen en of verkopen. Paardenexpert heeft duidelijke rubrieken en is geheel onafhankelijk.

sportmassage voor paarden! (8190)
Sportmassage helpt sportpaarden beter presteren. Daarnaast kan sportmassage helpen bij paarden met gedragsproblemen, kreupelheden, of tijdens een genezingsproces van bv een peesblessure. Ook workshops en demonstraties.

Stal Ginnflairs (9114)
Het adres voor training, africhting en aankoop/ verkoop van uw sportpaard. Ook voor het klaarmaken van hengsten en merries voor keuringen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Stal Petersburg (10417)
Voor het laten of onder begeleiding - scholen - corrigeren - trainen van uw paard en pony. Probleem paarden voor ons geen probleem' Zie voor meer informatie onze website of kom gewoon eens langs. 0516-492524

THE RANCH (Western) (10493)
THE RANCH is een forum voor alle western liefhebbers van deze sport of hobby !

training en voeding van het paard (9028)
informatie over training en voeding van paarden waaronder ook informatie over het beslag, hartslag, bloedbepalingen e.d.

vasco k (toekomstige dressuurpaard) (8518)
chat -form- fotoalbum

www.paardenliefhebebr.nl (10345)
Graag link toevoegen

Persberichten

AgriPers (9216)
Uitgeverij van LTO Nederland

De drijfmestbenutter (9484)
Bij deze introduceer ik mijn uitvinding betreffende de Drijfmestbenutter. Voor meer info kunt u terecht op de desbetreffende website. Met vriendelijke groet, Antoon van Mullekom Innovaties 024-6451117 a.mullekom1@chello.nl

Digitaalfotos.nl (8001)
Stockfoto's van Nederlandse bodem

Het laatste NOS journaal (12823)
Voor Video en Audio fragmenten is een mediaplayer nodig

Knipsel Krant (9060)
Knipsel Krant brengt dagelijks actueel nieuws in de vorm van een rss feed per onderwerp.

Persberichten Startpagina.nl (8986)
De Startpagina voor het vinden van persberichten

Website reclame Nieuws en Nieuwtjes (8190)
Internet Nieuws voor webmasters en of startende ondernemers

Platteland

Nieuw-landgoed.startpagina.nl (7947)
Een nieuwe Startpaginadochter

Ondernemendplatteland.nl (9789)
Op deze homepage kunt u ondernemers vinden die bezig zijn met plattelandprojecten

Pluimveehouderij

Led verlichting (4548)
Mira S De pluimveehouderij is een bedrijfstak waar scherp wordt gekeken naar productiekosten. Een groot aantal aspecten in de bedrijfsvoering zijn de afgelopen jaren verbeterd, innovaties op verlichtingsgebied zijn tot dusver uitgebleven. Tevens kan met specifieke LED lichtbronnen een geoptimaliseerd lichtspectrum worden gecreëerd wat een positief resultaat heeft op de productie efficiëntie en het dierenwelzijn. LED factory heeft in samenwerking met pluimveehouders een verlichtingsarmatuur ontwikkeld waarin alle voordelen van de meest recente generatie LED chips worden gecombineerd. Het modulair opgebouwde “Mira S” LED armatuur is zeer robuust, heeft een flexibele spreiding (toepasbaar bij stalbreedtes tot 35m) en een uitstekende dimkarakteristiek. Optioneel kan de Mira S worden voorzien van “two-tone” LED chips waarmee het lichtspectrum traploos kan worden afgeregeld.

Wakkerei.nl werkt aan betere scharrelprijs (7475)
De initiatiefgroep die een betere prijs voor het scharrelei wil bereiken heet voortaan WakkerEi.nl

Politici

destemvan.nl (10496)
destemvan.nl volgt de digitale verrichtingen van Nederlandse politici.

Ontdek wat de partijen beloven (8027)
Kiezers die nog niet weten op wie ze bij de Statenverkiezingen van woensdag zullen stemmen, kunnen hun voorkeur wellicht bepalen door een snelle programvergelijking.

Website van VVD-Europarlementariër Jan Mulder (11058)
Op deze site kunt U de werkzaamheden volgen van Jan Mulder, agrarisch specialist van de VVD in het Europees Parlement. U kunt hier mijn persberichten lezen en mijn contactgegevens vinden. Ik hoor graag van U!

Precisielandbouw

Nationale Demodag Precisielandbouw (8904)
Op 5 juli organiseren DLV Plant en PPO AGV een grootschalige Nationale Demodag over precisielandbouw onder de naam “Precies 2007”. Op deze dag wordt alle informatie en ervaring uit de praktijk, proefprojecten, onderzoek en leveranciers bij elkaar gebracht. Bezoekers kunnen de werking van de systemen zien en zelf ervaren. Het programma bestaat uit praktijkdemonstraties van apparatuur, een informatiebeurs, lezingen en workshops. De demodag vindt plaats op het GEO proefcentrum van PPO AGV in Lelystad.

Spectrum Technologies Europe (4502)
Meten is weten, is een bekend gezegde. Dit geldt zeker voor de agrarische sector. Door te meten weet u exact wat er speelt op uw akker, boomgaard of in uw gewas. Met de juiste informatie kunt u ook de juiste maatregelen treffen, en daardoor de winst verhogen of risico's uitsluiten.

Productierechten

Pluimveerechten.nu (9809)
Pluimveerechten.nu : De Onafhankelijke pluimveerechten marktplaats

Varkensrechten.nu (9934)
Varkensrechten.nu : De Onafhankelijke varkensrechten marktplaats

Recycling

containercentrale.com (4431)
Snel en eenvoudig op zoek naar een container voor uw afval? Kies hier uw afvalstroom, en als u op werkdagen vóór 15.00 uur besteld dan kan de container de eerstvolgende werkdag al geleverd worden op locatie. Container huren bij ContainerCentrale in heel Nederland tegen zeer scherpe all-in prijzen!

Recyclingmachines.nl (9915)
Van Bemmel machine~import is een technische handelsonderneming die actief is op zowel de Nederlandse als de Europese recyclingmarkt.

Software

Compufarm automatisering (10562)
Allround automatiseerder voor de agrarische sector. Soft- en hardware voor teeltregistratie, GPS, rundvee management, etc.

Startpagina's

Aardbeien starpagina (10838)
Alle interessante links met betrekking tot aardbeien.

AgriHolland (9834)
AgriHolland, nieuws over de land- en tuinbouw en voedingssector. Uitgebreide zoekmogelijkheden, Vacaturebank, Dossiers, Bedrijvengids, Agenda

Al het nieuws.nl (10399)
Al het nieuws, opgedeeld in categorieën

Al het nieuws.nl (9605)
Al het nieuws.nl verzamelt elk uur het laatste nieuws uit meer dan 150 bronnen.

Alle Agrarische Startpagina's (28248)
Alle Agrarische Startpagina's overzichtelijk bij elkaar

Bedrijvengids 101Companies (10154)
Eenvoudig snel een bedrijf in uw regio vinden...

Belgische startpagina voor de landbouwer (11224)
Dit is de plaats waar voor alle vlaamse landbouwers het net start...

Bloemen Startpagina (10478)
Nummer-één-portaal voor internetgebruikers geïnteresseerd in bloemen.

De Bollenwijzer (10436)
De bloembollen startpagina !

dieren 2start (10066)
alles wat men wil weten over dieren

Kanaal1.com (9203)
Kanaal1.com, de nieuwste start voor Nederland!

kippen startpagina (10575)
De startpagina van kippen met vele, vele links naar alles wat met kippen te maken heeft

KlikLinks voor koeien (10019)
Overzicht van koeiensites in binnen- en buitenland.

Landbouwmechanisatie.startpagina.nl (8781)
.

Linkpaginas.nl (10553)
Linkpaginas.nl...Linkt bijna alles...!

Lnv.pagina.nl (16187)
De Lnv.pagina.nl maakt regelgeving overzichtelijk

Lnv.startpagina.nl (11126)
http://lnv.startpagina.nl/

Loonwerk.startpagina.nl (8628)
.

Mest.startpagina.nl (8679)
.

nieuws.alleRubrieken.nl (9654)
Het overzicht met alle links over nieuws.

Planten Startpagina (10578)
nummer-één-portaal voor internetgebruikers geïnteresseerd in planten.

Pluimvee pagina (10593)
Startpagina voor Pluimveehouders

Pluimveehouden.nl (10836)
Welkom in een wereld aan pluimveelinks!

Startpagina Platteland (10918)
Alle sites over platteland en plattelandsvernieuwing.

Startpagina Veehouderij (11932)
De eerste en meest bezochte startpagina voor de Veehouderijsector !

THE RANCH Startpagina (14564)
De grootste western startpagina met meer dan 1000 links ! Zoek je iets op westerngebied ? Kijk dan hier !

Trekkerweb (12416)
De ultieme trekker site voor agrarisch Nederland

Varkensinfo.nl (9033)
Startpagina voor de varkenshouderij.

Toeleveranciers

Brameco Zon Voeders (8784)
Brameco Zon is een regionale mengvoercoöperatie en is actief in grote delen van Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Zeeland. Brameco Zon produceert met name voer voor de pluimveehouderij, de rundveehouderij en de varkenshouderij

Energieleveranciers (4785)
leuke site!

Kooij Groep Diervoeder (10948)
Diervoeder, dit oudste bedrijfsonderdeel houdt zich bezig met de verkoop, logistiek en distributie van voornamelijk diervoeders. Dit zijn vloeibare bijproducten van DSM te Delft. P. van der Kooij Groep is verantwoordelijk voor de gehele logistiek en de afzetmogelijkheden van dit product binnen de Nederlandse en Belgische varkenshouderij: (Supply Chain Management). Een tankenpark met 6 opslagtanks (bouw 2002) op onze locatie te Schiedam zorgt voor een ononderbroken afzet naar onze afnemers, de opslag capaciteit bedraagt 3.600 ton. Hier wordt tevens geconserveerd zodat het gereed is voor transport naar de klant. Buiten deze diervoeders worden er nog een aantal nationale en internationale tanktransporten van overige rest- en bijproducten in deze branche vervoert. Een aantal wagens zijn voorzien van verdringerpompen, zodat ook andere producten zoals bijvoorbeeld stoomschillen en tarwezetmeel geladen en gelost kunnen worden

Outlet Nederland b.v. (8049)
Groot en detailhandel in verwarming, sanitair,installatiematerialen en dakbedekking voor professional, ondernemer en doe het zelver. uitsluitend A-merken.

Techbi-Machines (9859)
Gereedschappen en machines voor alle industrien.

trappen (7597)
Leverancier en producent van trappen met vestigingen in Hoogeveen En Purmerend.

Toerisme

50 Plusplein (8236)
50PlusPlein is een site voor het uitwisselen van tips op diverse gebieden,toerisme, gezondheid en nieuwtjes. Kortom, "alles" waar moderne 50-plussers zich mee bezig houden.

50 Plusplein (7669)
50PlusPlein is een site voor het uitwisselen van tips op diverse gebieden,toerisme, gezondheid en nieuwtjes. Kortom, "alles" waar moderne 50-plussers zich mee bezig houden.

Agrarische reizen Plantravel Europe (8793)
Plan Travel Europe houdt zich bezig met de organisatie van agrarische reizen voor de land- en tuinbouwsector. Naast excursies naar lokale land- en tuinbouw en veeteeltbedrijven wordt ook aandacht aan de toeristische aspecten van de reisbestemming geschonken. En omdat u niet alle dagen vakantie heeft is ontspanning, zon, strand en vermaak een niet onbelangrijk onderdeel van onze reizen.

Agri Flevo Visit (9324)
Agri Flevo Visit verzorgt sinds 1995 groeps-excursies in Flevoland, naar wens aan te vullen tot complete arrangementen in Nederland.

Boerderijcampings Kolderkamp (7876)
Boerencamping Kolderkamp is een minicamping grens Drenthe Overijssel bij Giethoorn Kindvriendelijke boerderijcamping met trekkershut. Kamperen is voor kinderen heerlijk op minicampings bij de boer op de boerderij. Kleine mini boeren camping met trekkershutten

Boomborg melkveehouderij & Vakantieboerderij (4344)
Vakantieboerderij te huur voor 1 t/m 10 personen bij een melkveebedrijf in Ostfriesland (20 min van Nieuweschans) Boerderij is rustig gelegen dicht aan oa de Dollart (fiets)route en tussen steden als Leer en Papenburg.

camping hotel groepsaccommodatie boarnshiem (9062)
op de recreatieboerderij Boarnshiem kunt u vakantie houden in het Hotel,de groepsaccommodatie of op de camping.Beleef uw vakantie op hrt platteland,in de natuur, op de boerderij in een gastvrije en rustige omgeving.

Hooiberghutten (7772)
Een comfortabele manier van overnachten op boerencamping of boerderij.

Hot Dog Holidays (9640)
Hot Dog Holidays selecteert Hotels, Herbergen, Kastelen en Buitenhuizen in Europa, waar u en uw beste vriend van harte welkom zijn .....

kampeerboerderij (8083)
Stergroep biedt verschillende kampeerboerderijen aan, maar ook andere groepsaccommodaties als een kasteel en een klooster zijn te boeken op de site.

leuk-dagje-uit (8736)
mooi bos en stuifzandgebieden leuk voor gezinnen wandellaars sporters hondenbezitters verenigingen

MS Costa Allegra roondvaart vanuit Mokum (9244)
Wetenswaardigheid zowat MS Costa Allegra rondvaart vanuit Mokum. ( Website ter germaan.)

Ontdek & Beleef (8573)
Website met verschillende ideeen om de Nieuwkoopse Plassen te ontdekken en beleven. Wandel- en fietsroutes en meer dan veertig aanbieders van recreatieve activiteiten. Niet alleen cafes en restaurants maar ook aanbieders van agro-recreatieve activiteiten.

Spaansemakelaa (10289)
betaalbaar woonaanbod aan de spaanse kust: Costa Blanca, Costa Brava, Costa Del Sol.

Vakantiehuis Weserbergland (9227)
Recreatie in het mooie Weserbergland. Een belevenis voor elk jaargetijde. Ontspanning, plezier, wandelen, even echt relaxen.

vakantieoord de haverkamp (8989)
Moderne groepsaccommodatie met 148 slaapplaatsen in het bosrijke achterhoek. Bij de accommodatie staat een boerderij met melkvee en een afdeling met paarden. Lokatie is zeer geschikt voor schoolkampen,sportkamp,zomerkamp, familiereunie,etc.

weidehofkrimpenerwaard (13861)
stichting Weidehof is een stichting voor agro-recreatie in de krimpenerwaard in Zuid Holland.

tolken

tolken vertalers (9735)
F&S is een onafhankelijk samenwerkingsverband van tolken, vertalers en een coördinatieteam. Sinds de oprichting van F&S in 1988 is F&S werkzaam voor een brede variëteit van afnemers in diverse branches. 24 uur per dag, 7 dagen in de week beschikbaar om voor u te bemiddelen in de juiste tolk of vertaler (in vrijwel alle talen en dialecten)!

Tolken Vertalers (9107)
F&S Tolken/Vertalers BV is een bureau voor tolken en vertalers en sinds 1988 gespecialiseerd in het verzorgen van diensten ten behoeve van politie, rechterlijke macht, Raad voor de Kinderbescherming, ziekenhuizen, notariaat en advocatuur. F&S Tolken/Vertalers BV beschikt over een zeer groot bestand aan gekwalificeerde tolken en vertalers in meer dan 200 verschillende talen en dialecten. F&S Tolken/Vertalers BV heeft een deskundig coördinatieteam dat 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is om voor u te zoeken naar een geschikte tolk of vertaler. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website www.tolkenvertalers.nl.

Tuinbouw

Handelskwekerij Verheijen VOF (10071)
Het is ons een groot genoegen u door middel van deze site te informeren over ons bedrijf. Hopelijk heeft u na het bekijken van de site een goed beeld van de functie die wij vervullen in de (snij)heester- en vaste plantensector en geniet u van de getoonde bloemen en plantmaterialen.

oogstmedewerkers.nl (4372)
oogstmedewerkers.nl

Varkenspest

Dossier Varkens NRC Handelsblad (10706)
Dossier Varkens NRC Handelsblad

Veehouderij

Agrarische Verkoop.nl (7445)
www.agrarischeverkoop.nl is de nieuwe gratis aan- en verkoop site voor Agrarisch Nederland.U kunt via de mail ook een link aanvragen voor plaatsing op agrarische verkoop.nl

Belgique Pietrain beren (10657)
De beste eind beren. De Belgische Pietrain beren zijn Aujezski-vrij volgens statuut A4, PRRS- en BRUCELLOSEVRIJ. Garantie op dekking en bevruchting. Stamboekberen. DG=580 gram, GSD= 5,2, Carréé = 82,4 en % VL = 69,4

dexter mini-koeien (9989)
Geschiedenis en stamboekrichtlijnen over het Ierse ras Dexter. Deze mini koe wordt voornamelijk hobbymatig gehouden of als terreinbegrazers.

dorpsrandhoeve melkveebedrijf (9976)
het meest heersende online magazine voor de melkveehouderij

Enquete: Opiniepeiling Belemmeringen Veehouderij (11654)
Wilt u daarvoor onderstaand formulier zo compleet mogelijk invullen ? Bij voorbaat dank !

Gezondheidsdienst voor Dieren (10064)
De Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) is de organisatie voor de Nederlandse veehouderij op het terrein van gezondheids- en kwaliteitszorg. Op deze website vindt u informatie over de GD-organisatie, diensten van de GD en dierziektenbestrijdingsprogramma's.

JOZ mestverwerkings-, mestafvoer-, en mestopslagsystemen (8018)
De site van JOZ biedt allerlei informatie over mestverwerkings-, mestafvoer-, en mestopslagsystemen. JOZ gaat zich ontwikkelen tot totaalaanbieder in stalhygiëne en koecomfort. JOZ heeft zijn eigen visie op deze onderwerpen en stemt daar natuurlijk ook zijn producten op af. Op dit moment verdienen stalhygiëne, koecomfort en milieu-eisen extra aandacht. Op de site ook tips en bedrijfsreportage van enkele melkveehouderijbedrijven.

Kalveriglo (2686)
Een kalveriglo zorgt voor een prettige en gezonde leefomgeving voor kalveren

Kamelenmelk.nl (8581)
De kamelenmelkerij is een groeiend bedrijf.

Meer melk per hectare (4023)
Meer melk van eigen hectare behaalt u met onze 3 speerpunten: - veel en goed gras - landbouwfolie en inkuilmiddel - ruwvoerefficientie

Melkveebedrijf Millstream zet deur open voor 750 bezoekers (4037)
Massale belangstelling voor melkveebedrijf Millstream Op het melkveebedrijf “Millstream” van Sjack en Miranda Snepvangers aan de Heimolen in Bergen op Zoom was het zondag 29 sept 2013 een drukte van belang. Honderden fietsers streken neer op het erf van het melkveebedrijf . Ze namen deel aan de Woensdrechtse familiedag voor fietsers. Ze waren uitgenodigd om het bedrijf van de familie Snepvangers te komen bekijken als onderdeel van de geplande fietsroute. Men maakte daarvan massaal gebruik en ze luisterden aandachtig naar de deskundige uitleg die door verschillende medewerkers van het bedrijf werd gegeven. Voor de meesten van de deelnemers aan de fietstocht was het de eerste keer dat ze een modern melkveebedrijf bezochten en daarover uitleg kregen. Er ging een onbekende wereld voor hen open. Het is inderdaad een modern bedrijf want nog maar in juni van dit jaar werd de nieuwe stal in gebruik genomen die is voorzien van de modernste snufjes waaronder een automatisch melksysteem (robot) en een geautomatiseerde koeien douche. Miranda Snepvangers vertelde dat ze graag was ingegaan op het verzoek van de organisatie van de fietstocht. Zij en haar man zijn trots op het mooie bedrijf en willen graag anderen daar deelgenoot van maken. Bovendien zien ze het als een prachtige gelegenheid om goodwill en PR te bedrijven voor de melkveehouderij in zijn geheel. Naast de bezichtiging van de fraaie stal was er ook volop gelegenheid op het ruime erf tot verdere ontspanning met muziek, een biertje of een frisdrankje en een vers gebakken frietje. Bij dat alles scheen er een stralende herfstzon en zodoende kon deze dag als een groot succes worden afgesloten. We maakten een video op het bedrijf en van de bezoekers die u hierbij kunt bekijken: http://www.youtube.com/watch?v=C7fP8_C32iY

Natuurvlees (9536)
Natuurvlees Dobbelaere

Open Dag Innovatieve Koeientuin 19 juni 10 uur (2153)
Op vrijdag 19 juni vanaf 10 uur zijn collega's en vakgenoten van harte welkom op Hoeve Biesland in onze nieuwe koeientuin waarin elke koe 30m2 krijgt. Door riet en ruigte uit de omgeving in te strooien is onze mineralen kringloop gesloten. Het liefst zouden we varkens bij zetten om zo een volledig natuurlijk vercomposteer proces te creëren. Jan Duijndam vertelt u er graag over. Ook onze leveranciers zullen u de hele dag uitleg geven over hun installaties en innovaties. Kijk op onze site wie er allemaal aanwezig zijn. Met de auto parkeren op P7 of P6 Delftse Hout. Vandaar uit is het 10 minuten lopen of kunt u gebruikmaken van het pendelvervoer.

Paardenforum voor alle rassen (8614)
Heb je iets leuks te vertellen over je (verzorg) pony of paard? Of wil je iets verkopen? Kijk dan eens op ons paardenforum. Het gezelligste paardenforum van Nederland en België.

Pietrain Fokkkerij "Van Kersbeek" (10707)
De Belgische Pietrain beren zijn Aujezski-vrij volgens statuut A4, PRRS- en BRUCELLOSEVRIJ. Garantie op dekking en bevruchting. Stamboekberen. DG=580 gram, GSD= 5,2, Carréé = 82,4 en % VL = 69,4

Rundveehouderij (10167)
De beste oplossing tegen gladde vloeren in de rundveehouderij. kleine investering op korte termijn, grote kosten besparing op lange termijn.

Sperma van zeugenlijnberen en eindberen (7189)
KI-Centrum Bevel Sperma van alle zeugenlijnberen en eindberen

vleeskuikenvoeradvies (10303)
voor effectief lage ( bewezen ) voerconversies bij uw vleeskuikens; succes verzekerd; niet geschoten is zeker mis; vraag info/rapport

Ventilatie

Alles op het gebeied van ventilatie (7430)
axiaal ventilator, centrifugaal ventilator, Luchtkanalen, schakelapparatuur,regelapparatuur, stoombevochtiger, luchtbevochtiger, vernevelaar, heater, luchtverwarmer

fri-tec (7986)
Fri-tec is specialist in ventilatie, luchtbehandeling, airconditioning, akoestische isolatie, thermische isolatie, plaatwer, luchtkanalen, ventilatiekananel, luchtmeting, geluidmeting.

Luchtwassers en koeling en verwarming (9162)
Ammoniakreductie met de luchtwassers van Bovema S-air. Tevens energievrije koeling en verwarming voor een constante temperatuur gebruikmakend van de grondtemperatuur.

Verzekeringen

Agrarische Verzekeringen (9195)
Voor al uw agrarische verzekeringen, oude dagsvoorzieningen en financieel advies

Evenementenverzekering (9181)
De Aon Evenementenverzekering verzekert ieder aspect van uw evenement. Van onkosten tot ongevallen en van aansprakelijkheid tot weerrisico.

paarden verzekeringen (8721)
De beste en goedkoopste paarden verzekeringen van de Benelux v.a.1.5%

Video

1001 Dieren filmpjes (6341)
1001 Dieren filmpjes, het dieren channel van 1001filmpjes met duizenden grappige filmpjes.

Dierenvideos.nl (6005)
Dierenvideos : leuke grappige en ontroerende filmpjes over dieren met veel humor. Maar ook serieuzere zaken komen aanbod zoals de opvoeding van je huisdier.

Hogenkamp Fokvarkens (video) (8322)
Deze korte bedrijfspresentatie geeft u inzicht in dewerkwijze en bedrijfsfilosofie van Hogenkamp-Fokvarkens BV

voorlichting

Albatross - InterNest (9874)
Pluimveebedrijven vinden hier hun management programma via het internet. Een site waar dus veel geld mee bespaard en verdiend kan worden.

Artikelenbestand Bibliotheek Wageningen UR (9914)
BIBLIOTHEEK WAGENINGEN UR BIEDT ARTIKELENBESTAND GRATIS AAN ARTIK is een bestand met artikelen uit vaktijdschriften op het gebied van landbouw, visserij, groene ruimte en voeding. Het bestand bevat circa 175.000 artikelen uit 130 hoofdzakelijk Nederlandse tijdschriften en wordt dagelijks geactualiseerd. Een steeds groter deel van de artikelen is full-text beschikbaar. In ARTIK kan op onderwerp gezocht worden met Nederlandse trefwoorden.

Biologisch ondernemen, stap in de groeiende markt (8684)
De Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie (ZLTO) verschaft u met het project 'Biologisch ondernemen, stap in de groeiende markt' de broodnodige informatie en kennis over de biologische land- en tuinbouw. Zo kunt u zelf bepalen of omschakeling naar biologische productie iets is voor uw bedrijf. Als deelnemer kunt u rekenen op professionele begeleiding en advisering als het gaat om bedrijfskeuzes en het opstellen van een omschakelplan. Omschakeling is een leerproces. Kennisoverdracht maakt daarom een groot deel uit van het project.

Bleumink onderzoek en advies (10348)
Met minder voer naar de boer Normaal standaardvoeder met meer marge

Duurzame Voederwinnning 2003 (9777)
Demodagen " Duurzame Voederwinnning 2003 " Werktuigendemonstraties, demovelden mais en eiwitrijke voedergewassen, en informatiebeurs kuilopslag en voederwinning

emigratiebeurs (8935)
Emigratie 2004 op 26 en 27 maart in de Home Boxx te Nieuwegein. 120 deelnemers geven voorlichting over ruim 60 verschillende onderwerpen voor agrariers, emigranten, landverhuizers en studenten.

Jakobskruiskruid, feiten en fabels (8692)
Een objectie website over de feiten en fabels rond Jakobskruiskruid. Er is o.a. de werking van de pyrrolizidine alkaloiden helder uitgelegd en er is de mogelijkheid planten in te sturen ter determinatie. Ook komt weidebeheer aan bod ivm Jakobskruiskruid.

Nieuwe Landgoederen (7527)
Nieuwe landgoederen informatie Landgoederen Net is het informatieve online startpunt voor alle informatie over nieuwe landgoederen. Op deze website alle regels, het beleid per provincie, procedure beschrijvingen, tips en adviezen, kortom u krijgt alle informatie die nodig is bij het vormen van een nieuw landgoed.

S&C Improvement bv (8838)
Alle info en contacten over Teff

scharrelkippenbedrijf (9514)
Himmelsfarm is een volledig geautomatiseerd scharrelkippenbedrijf met 17941 scharrelkippen. Het voer dat de kipen eten is zuiver plantaardig, de scharrelkippen leveren dan ook 4granen eieren.

Stichting Blij met een Ei (9423)
De stichting Blij met een Ei geeft voorlichting over de legpluimveehouderij en organiseert de dialoog tussen deze sector en de maatschappij.

Tuinkrant Magazine (9118)
Een complete site met tuinnieuws sinds 1997. Maandelijks on-line tuinmagazine. Plantengids, tuinkalender, snoeigids, ziekten & plagen en zoveel meer ..

Uienteelt.nl (9681)
Uienteelt.nl Een zeer uitgebreide informatieverstrekker waarop allerlei informatie te vinden is over de Nederlandese uienteelt. De site wordt continu verder ontwikkeld en uitgebouwd. Reden genoeg om deze site in uw favorieten op te nemen.

voedselveiligheid.nl (10448)
een informatieve site waar bijna dagelijks actueel nieuws over voedselveiligheid te vinden is

Weersverwachting

Buienradar (136486)
Buienradar Nederland

Jan Visser's weerbericht (167479)
Jan Visser's altijd actuele weerbericht

MeteoPlaza (12174)
MeteoPlaza

Weerkamer (23780)
Weersverwachting voor de komende dagen

Zaadhandel & gewasbescherming

Agerland (9535)
Agerland is een land- en tuinbouworganisatie in Zuid Nederland. De site geeft nieuws over Gewasbeschermingsmiddelen, Zaaizaad en Pootgoed, Meststoffen en Organische mest, Agroproducten, Folies en Touw en Inlandse Granen. Agerland streeft er naar een toonaangevende en omgevingsbewuste verkooporganisatie te zijn van agrarische kennis, diensten en producten.

Agrarisch Centrum Nuyens bv (9540)
Agrarisch Centrum Nuyens; een sterk gespecialiseerd toeleveringsbedrijf voor de tuin- en akkerbouw. Een breed scala producten, waaronder gewasbeschermingsmiddelen, zaaizaden, meststoffen, arbo-artikelen en tal van land- en tuinbouwbenodigdheden, kunnen door Agrarisch Centrum Nuyens geleverd worden. Agrarisch Centrum Nuyens levert ca. 4.000 verschillende land- en tuinbouwproducten direct uitvoorraad. De eigen besteldienst rijdt bijna dagelijks door de gehele provincie Noord-Holland. Bestellingen buiten Noord-Holland worden verzonden via gespecialiseerde vrachtvervoerders. In de winkel in Limmen treft u bovendien een uitgebreid assortiment producten voor de hobby-tuinder.

Robertus' Zaadhandel B.V. (8793)
Robertus' Zaadhandel B.V. is leverancier van producten voor land- en tuinbouw

Zaden

maisadvies nederland (10154)
de maisadvies site van nederland waar u een op uw bedrijf gespecificeerd advies kunt inwinnen.

Zoekmachine

Google (10203)
Vind het met Google

Zorgboerderij

Zorgboerderij (7793)
Welkom op de website van zorgboerderij An't Hoag! Op deze website kunt u alles vinden over de gang van zaken op de zorgboerderij, plantenkwekerij & mini-camping.

Voeg link toe

Voeg link toe

Informatie
Gebruikersfuncties
Log in
Nog niet geregistreerd? Neem dan nu een abonnement
Advertenties